Proprietarul aeroportului Domodedovo din Moscova a fost arestat. Acuzatiile, legate de atacul terorist din 2011

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 18 februarie 2016, 21:37 Actualitate | Russia Report

Dmitri Kamenshchik
Foto: domodedovo.ru
Dmitri Kamenshchik, proprietarul aeroportului Domodedovo din Moscova - cel mai mare din Rusia - a fost arestat joi, a anuntat Comitetul de Investigatii rus, citat de Reuters. Un purtator de cuvant al institutiei de stat responsabile cu efectarea investigatiilor penale a aratat intr-o declaratie de presa ca acuzatiile care i se aduc lui Dmitri Kamenshchik, care este si presedintele consiliului Domodedovo, sunt legate de masurile de securitate ale aeroportului in vigoare in momentul atacului terorist din 2011.

Potrivit lui Vladimir Markin, reprezentantul Comitetului de Investigatii, Kamenshchik impreuna cu alte 3 persoane a fost implicat in introducerea unui nou sistem de verificarea  persoanelor care intra in aeroport, sistem care, cred investigatorii, a slabit securitatea aeroportului.

Comitetul de Investigatii a adus acuzatii, la inceputul acestei luni, impotriva altor 3 persoane, actuali si fosti angajati ai Domodedovo.

In cadrul unei informari desfasurate la inceputul saptamanii, Kamenshchik a respins acuzatiile comitetului la adresa celor 3, spunandu-le reporterilor ca nu a existat "nicio infractiune". Kamenshchik si-a sustinut afirmatiile cu inregistrari video si documente.

Peste 30 de persoane au murit in ianuarie 2011 intr-un atac sinucigas cu bomba la aerportul Domodedovo. Atacatorul s-a aruncat in aer in zona de "Sosiri" a aeroportului.

Revista Forbes estimeaza averea actuala a lui Kamenshchik la 2,9 miliarde dolari.


Citeste mai multe despre   























Material sustinut de LIDL​

FOTO​ Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete.


3345 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



Buchete.ro - florarie online in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri