Cum socoteala de pe afise nu s-a prea potrivit cu cea de pe malul Somesului, audienta a cam lipsit, multi dintre cei prezenti fiind cunoscuti de-ai localului. Cu siguranta, pretul piperat al biletelor, 250.000 de lei bucata, si-a spus cuvantul. Dupa o asteptare de o ora si jumatate, pe scena luminata de un pseudoreflector au urcat vreo cinci fetiscane adunate de prin Ploiesti, Suceava si Cluj.

Pentru ca atmosfera era cam rece (desi ziua au fost vreo 30 de grade), pe ringul de dans s-a infiltrat si un mini-stripper, care a avut rolul de a in/excita fetele, in demersul lor competitional.

Gesturile lui languroase nu au ajutat prea mult, asa ca un individ din public a preluat initiativa, stropind nu numai fetele, publicul sau pe Laura Andresan, ci si obiectivele fotoreporterilor si pe cele ale cameramanilor.

Ultima proba, cea de "galceava" a lipsit cu desavarsire, o posibila explicatie fiind faptul ca alimentarele de unde trebuia adusa ciocolata erau inchise la acea ora. Data fiind penuria de competitoare, Laura si-a dat jos echipamentul jeans cu care s-a afisat in prima faza si a imbracat, pe rand, o rochie de seara neagra si alta maro, completate de un sutien mai mic cu vreo doua-trei numere.

"Hai, curaj! Nu se poate ca ardelenii sa fie atat de timizi!", a incurajat ea partea masculina a publicului. Dupa care, impreuna cu o participanta, s-a aruncat pe o "vaca" mecanica, in proba de rodeo a concursului. Deoarece "animalul" nu era prevazut cu fraiele de rigoare, concurenta s-a folosit de sanii Laurei drept carma.

Pentru a prelungi momentul cel mai savurat al serii, viteza de rotire a fost micsorata considerabil. In cele din urma, dupa miezul noptii, vazand ca tolba cu senzatii tari a agentiei Laura Andresan Fashion s-a cam golit, publicul, probabil ramas cu melancolia clipurilor publicitare ale divei, marcate cu cifra 18 la televiziune, a parasit in masa localul.

Ai mai fost prin Cluj?

Mai vin, dar, de obicei, ma duc acasa, la Gherla. Am avut probleme cu mama, era suspecta de cancer, dar am rezolvat problema, la un spital din Bucuresti. Pana la urma a iesit bine, nu s-a confirmat.

Mai duci dorul presei? Vai, ce vremuri frumoase! Nu uit niciodata ca m-am lansat aici, ca ziarista (la "Ziarul de Cluj" - n.red.).

Te-ai "bucurestenizat"?

Da, am buletin de Bucuresti. Mi-am facut si firma acolo.

Ce faci vara asta?

Acum ma concentrez pentru debutul meu muzical. Voi scoate primul album, pe muzica lui Laurentiu Duta. Din pacate, va trebui sa ma pregatesc, in septembrie, pentru un moment mai dificil: va trebui sa recurg la o operatie, pentru ca mi-a aparut o tumoare la san.