Mircea Radu, realizatorul emisiunii "Din dragoste", a fost duminica la Pitesti, la inmormintarea nasului sau de botez, Aurelian Scarlatescu.

Mircea era foarte atasat de nasul lui si il vizita foarte des, mai ales pentru ca sotii Scarlatescu i-au cununat in urma cu aproape 40 de ani pe parintii lui, Elena si Ilie Radu.Surse din familie spun ca nasii le-au fost adevarati parinti spirituali, reusind chiar sa ii impace pe Ilie si Elena atunci cind ei au vrut sa divorteze.

Din pacate, mama lui Mircea a murit citiva ani mai tirziu, de cancer. El avea atunci numai 10 ani. Probabil de aceea relatiile cu familia Scarlatescu au ramas foarte strinse. Mircea a venit la inmormintare impreuna cu tatal lui si au fost si la pomana, unde au fost invitati toti finii lui Scarlatescu, rudele si prietenii de familie.

Foarte atent, Mircea nu l-a scapat din ochi nici o secunda pe tatal lui, care, se pare, sufera de o boala incurabila, mai ales ca in ziua inmormintarii isi uitase medicamentele acasa.

Aurelian Scarlatescu provenea dintr-o familie de mosieri refugiati in Dobrogea si apoi la Pitesti, tatal lui fiind persecutat pe vremea comunistilor pentru ca a facut parte din organizatia legionara Sumanele negre.