In cursul diminetii de joi, 6 octombrie, la Politia Municipiului Mangalia a fost inregistrata o plangere a lui Cornel Grama, impotriva lui Florin Maftei, potrivit careia primul a fost agresat fizic de cel de al doilea.

Cornel Grama, numit consilier local in urma cu numai cateva zile, este membru al Partidului Democrat, filiala Mangalia, la fel ca si Florin Maftei, la randul sau consilier local din partea aceleiasi formatiuni politice.

Cei doi fac parte din doua „grupari“ interne ale PD Mangalia, care, de altfel, s-au si infruntat duminica, la alegerea Biroului Permanent al partidului, Grama fiind sustinator al actualului presedinte ales, Ioan Negrea, in timp ce Maftei face parte din „tabara“ adversa.

In plangerea semnata de Grama, pe care politistii de la Biroul Ordine Publica o vor ancheta zilele acestea, se arata ca, pe fondul unor neintelegeri mai vechi, Florin Maftei (care, potrivit declaratiilor lui Cornel Grama, ar fi afirmat ca acesta l-a „injurat de mama“) i-ar fi aplicat o „corectie“ fizica, in fata mai multor martori, in zona strazii Matei Basarab din

Mangalia. La Modulul de Urgente al Spitalului Municipal Mangalia Cornel Grama s-a prezentat, intr-adevar, in cursul dupa-amiezii de miercuri, 5 octombrie, cu un traumatism cranio-cerebral acut inchis, avand semne neurologice, astfel incat a fost trimis la Spitalul Clinic Municipal Constanta, pentru mai multe investigatii.

Consilierul local Florin Maftei ne-a declarat ca nici vorba sa il fi agresat pe Cornel Grama. „Am auzit ca se vehiculeaza un astfel de zvon, potrivit caruia l-as fi agresat pe domnul Grama, dar nu este adevarat. Ne-am mai intalnit in ultima vreme la partid, dar numai acolo si nu l-am lovit niciodata“, afirma Florin Maftei.

In cazul in care Grama va avea nevoie de ingrijiri medicale care depasesc 20 de zile, ancheta cazului va fi preluata de politisti. Daca nu, cercetarile vor fi efectuate de Judecatoria Mangalia.