Silviu Prigoana, toata ziua prezent pe sticla, insa doar la un singur post de televiziune, OTV (considerat a fi un fel de arena de circ), recunoaste ca este platit cu sume mari pentru spectacolul ieftin prestat in emisiunea lui Dan Diaconescu. La fel ca legumele din targ, Prigoana a pus un pret pe "onorabilul" sau cap, mai exact 2.000 de euro pe ora.

Silviu Prigoana este cunoscut publicului larg, datorita numeroaselor sale aventuri in domeniul afacerilor, dar si in amor.

Nu de putine ori a fost numit de presa nationala "ctitorul televiziunilor", fiind cunoscut ca fondatorul postului de televiziune Realitatea TV, din trustul media al lui Silviu Prigoana facand parte si posturile Etno TV, TV Sport, Meteo TV, Sigma TV si Taraf TV.

La ultimele concursuri de acordare de licente organizate de CNA, Silviu Prigoana a castigat o licenta radio pentru Bucuresti si mai multe in provincie. Mai mult dupa abandonarea Realitatii TV, pe motiv ca nu este profitabil, Silviu Prigoana a ramas cu numai doua canale TV, Etno si Taraf, ultimul lansat in februarie si specializat in manele.

El este si patronul firmei de salubrizare Rosal Management, care a castigat si la Cluj licitatia pentru efectuarea curateniei in jumatate de oras, cealalta parte urmand a fi facuta de firma Napoget.

Totodata, patronul firmei de salubrizare Rosal, a intrat in gura presei datorita telenovelei pe care a trait-o alaturi de fosta (de doua ori) sotie jurnalista Adriana Bahmuteanu. Prima casatorie a avut loc in toamna anului 2003 si a venit dupa o relatie de concubinaj ce a durat mai mult de un an.

Evenimentul s-a desfasurat in mare secret, iar luna de miere a fost in Olanda. La intoarcere, ei se prezentau deja la divort, intentat de Adriana, iar hotararea s-a pronuntat imediat. A urmat ianuarie 2004 cand cei doi s-au prezentat la Primarie, apoi la biserica, pentru a se recasatori.

Nunta a fost de data aceasta cu mare fast, cu invitati de renume, toti unul si unul, iar luna de miere a fost in Las Vegas. Dupa trei luni, Prigoana a intentat un nou divort, dar la scurt timp s-a razgandit si a renuntat la actiune. Cu toate acestea in august a introdus divortul, finalizat in toamna anului 2004.

Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat amorezii s-au impacat si au fost la un pas de o noua casatorie. A urmat o cearta, acuzatii pe la diferite posturi TV, pentru copilul pe care Prigoana nu credea ca este al lui, o noua impacare si apoi pierderea sarcinei Adrianei si despartirea definitiva – cel putin pana la noi ordine – dintre cei doi.

Si lucrurile nu se opresc aici pentru ca mai nou, afaceristul Silviu Prigoana a devlaluit o noua sursa de finantare. Fostul patron al Realitatea TV a declarat pentru BZA ca frecventeaza postul de televiziune al lui Dan Diaconescu – OTV – numit pe buna dreptate si Zero (0) TV, pentru ca este platit cu 2000 de euro pe ora. "Ma duc acolo, la OTV pentru ca aia ma platesc.

Imi dau 2.000 de euro pe ora. Pai cum sa nu ma duc. Pentru banii aia fac orice. Imi scot piciorul de lemn, ii las sa ma intrebe de familie... orice", ne-a declarat Prigoana. Intrebat fiind de reporterul BZA daca pentru suma respectiva, ar presta si la circ, Prigoana a spus un categoric "da"& "Da, de ce nu, ma duc si la circ".