Dorinel Munteanu, a declarat in mai multe randuri ca echipa sa a ramas datoare publicului in ceea ce priveste victoriile de pe teren propriu. Dupa meciul de sambata, putem spune ca feroviarii sunt datori vanduti publicului.

Suporterii i-au incurajat pe tot parcursul disputei, dar, la final, s-au auzit primele semne de nemultumire la adresa favoritilor.

Meciul a curs intr-o singura directie, spre poarta lui Sancioiu, care insa a facut un meci mare, dar, ce-i drept, si atacantii formatiei gazda l-au ajutat, Anca si Tilinca ratand inexplicabil, in situatii de ‘‘1 la 1’‘ - min. 10, Anca reia din sase metri direct in bratele lui Stancioiu, minutul 38 Tilinca scapa singur, dar isi prelungeste prea mult mingea.

Repriza secunda s-a desfasurat pe aceleasi coordonate, CFR in atac si Sportul in aparare, dar fara nici un rezultat pe tabela de marcaj. Sportul a venit la Cluj fara Mazilu si Lazar, suspendati. Antrenorul Multescu nu a putut sta pe banca tehnica, fiind si el suspendat.

CFR Ecomax Cluj - Sportul Studentesc 0-0

CFR:"urcas - Panin, Jula (cpt.), Toma, Miclaus - Minteuan, D. Munteanu, Coroian - Tilinca ( Surdu, min. 72), Ad. Anca ( Turcu, min. 63) D. Mitu. Antrenor – jucator: Dorinel Munteanu.

Sportul: Stancioiu - Patriche, Ratiu, Secareanu (Ferfelea, min. 46), Maxim - St. Stancu, Cruceru – Nae (Nicola, min.72), T. Balan (cpt.), ( Toma, min 93), D. Varga - Curelea. Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Panin, D. Munteanu / T. Balan

Spectatori: 7.000

Arbitri: Augustus Constantin (Rm. Valcea), Marcel Savaniu (Sibiu), Octavian sova (Oradea).

Dorinel Munteanu (antrenor - jucator CFR): ‘‘Vreau sa-mi cer scuze tuturor suporterilor. Eu sunt responsabil de acest rezultat, de ceea ce se intampla la echipa. Am demonstrat ca nu putem sa cistigam cu echipe mici. Pe viitor nu voi mai accepta nici un fel de toleranta din partea atacantilor.

Ar trebui sa cerem Ligii sa jucam numai in deplasare. Ma intristeaza jocul echipei.’‘

Gheorghe Multescu (antrenor Sportul): ‘‘Am fost confruntati cu multe absente, cele ale lui Mazilu si Lazar fiind deosebit de importante. stiam forta de atac a clujenilor, trebuia sa-l anihilam pe Dorinel Munteanu si am reusit sa tinem mingea departe de careul nostru.

Sunt multumit de rezultat chiar daca posesia a fost de partea gazdelor. Felicit intreaga echipa, cu o mentiune speciala pentru portarul Stancioiu’‘.