Echipa de copii a Clubului Sportiv Kinder Sangeorgiu de Mures a castigat titlul de vicecampioana mondiala la competitia organizata recent in localitatea Vellmar din Germania. Formatia mureseana a participat la aceasta manifestare reprezentand compania E.On Gaz Romania.

Doar gruparea rusa TSKA Moscova s-a dovedit capabila de a-i invinge pe micii fotbalisti de la Kinder. Acestia au uimit asistenta, trecand pe rand de toti adversarii. Competitia a intrunit 120 de echipe din toata lumea.

In cadrul grupei a doua formatia mureseana a castigat trei meciuri si a terminat unul la egalitate. A urmat apoi faza optimilor de finala unde Kinder a trecut de Olympia Kassel. Sferturile de finala a adus in fata celor de la Kinder echipa locala Vellmar, dar nici ei nu au putut sa-i opreasca.

Un nou adversar din Germania, de data aceasta formatia Arminia Bielefeld si-a incercat norocul in semifinala, fara rezultat insa. Doar in ultimul act al competitiei s-a gasit o echipa care sa intreaca Kinder Sangeorgiu de Mures, si aceasta a fost TSKA Moscova.

Jucatorii nostri au primit infrangerea cu tristete si amaraciune, dar supararea le-a trecut curand, atunci cand au realizat ca de fapt au reusit o performanta de invidiat.

La acest succes au contribuit urmatorii: Paul Iakob, Claudiu Aldea, Razvan Greu, Tudor Sbarcea, Keresztes R?bert, Simon Csaba, Catalin Gabudean, Ioan Ludusan, Rares Matei, Adrian Pelaghie, Adrian Calugar. Antrenor: Lucian Ciurtin. Trebuie de asemenea felicitati si cei care au pus bazele acestui club cu doi ani in urma, Pop Lupu Coriolan (tatal si fiul), respectiv antrenorul Simon Zsolt.

Echipa a fost recompensata pentru performanta obtinerii locului al doilea cu un premiu in valoare de 3.000 de euro, constand in echipament sportiv.