Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii - CAMEX isi deschide portile, astazi, la Sala Transilvania. Organizatorii au anuntat peste 200 de firme expozante. Peste 200 de companii isi expun produsele, de astazi, la Sala Transilvania, in cadrul unei noi editii a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii - CAMEX.

Timp de patru zile, in perioada 28 - 31 martie, sibienii interesati de constructia unei case, ori reamenajarea locuintei, vor avea ocazia sa aleaga cele mai bune materiale de pe piata, la cele mai mici preturi. Organizatorii spun ca expozitia propusa de compania ABplus se pliaza perfect pe necesitatea dezvoltarii de proiecte indraznete de investitii in Capitala Culturala Europeana.

Platforma de comunicare

Pe linga un eveniment de business pentru actorii din domeniul constructiilor, organizatorii isi propun ca expozitia sa fie si o platforma de comunicare specializata in constructii si instalatii, unde vizitatorii au posibilitatea de a lua contact direct cu producatorii si cu ofertele acestora.

"CAMEX constituie o comunitate reprezentativa pentru breasla constructorilor. Mai vechi sau mai noi, participantii, membrii acestei comunitati, se intilnesc la editiile CAMEX, se cunosc, schimba informatii, transmit emotii pozitive, isi string miinile si isi intaresc relatiile.

Comunica intre ei, cu clientii, furnizorii, partenerii, cu vizitatorii, cu mass-media, cu autoritatile. Acesta este, in sine, principalul obiectiv al expozitiei, iar succesul evenimentului este demonstrat in fiecare an de interesul in continua crestere manifestat de expozanti si de vizitatori", spune Florin Mindirigiu, director general ABplus.

De toate pentru toti

Conform organizatorilor, cele peste 200 de companii participante vor expune o gama varianta de produse, din care nu vor lipsi materiale pentru finisaje, protectii anticorozive si speciale, tencuieli, placaje, pardoseli, timplarie si vitraje, utilaje, echipamente, SDV-uri pentru constructii, echipamente si accesorii pentru exterior, echipamente si tehnologii pentru incalzire, echipamente si tehnologii pentru racire, echipamente si tehnologii pentru aer conditionat, sisteme de masura si control, sisteme de conducte, izolatii termice, tehnica sanitara, instalatii electrice, sisteme de securitate, servicii si media.

Cu bilet

Programul de vizitare este de miercuri pina vineri, intre orele 10,00 si 18,00, iar simbata intre orele 10,00 si 14,00. Intrarea publicului se va realiza fie pe baza de bilet, prin intermediul invitatiei de specialist, fie in urma inregistrarii online pe site-ul www.camex.ro.

Partenerul oficial DEKO Professional de la Policolor, partenerii Savana, Bramac, Lindab, impreuna cu ARACO, PSC si OAR invita toti sibienii sa ia parte la acest eveniment.

Ziua specialistului

La CAMEX se sarbatoreste, astazi, chiar in debutul expozitiei, „Ziua Specialistului". Practic, in intervalul orar 10.00 - 13.00, accesul in expozitie este rezervat profesionistilor din domeniile constructii si instalatii. Acestia au acces in expozitie pe baza de invitatie si sint asteptati sa se inregistreze la receptia special amenajata pentru vizitatorii profesionisti, la intrarea in expozitie.