Viorica Bandescu este noul secretar al Asociatiei Sibiu 2007. Ea a luat locul lasat liber de cateva zile de Marius Constantin, care la inceputul acestei saptamani si-a prezentat demisia. Intalnirea de ieri a Asociatiei a debutat chiar cu alegerea unui nou secretar.

"In acest moment Asociatia nu are secretar si pentru a intra in normalitate un prim punct pe ordinea de zi ar fi alegerea unui nou secretar” a inceput Johannis sedinta. Viorica Bandescu, care in cadrul primariei ocupa functia de director la Directia Economica, a fost propunerea primarului.

De altfel, Viorica Bandescu a fost singura propunerea a membrilor Asociatiei pentru functia de secretar. Ea a fost numita in urma votului favorabil a majoritatii membrilor, existand o singura abtinere. La intalnirea Asociatiei a fost prezent si fostul secretar, Marius Constantin.

In finalul intalnirii, primarul Klaus Johannis, si presedintele Asociatiei totodata, a tinut sa ii multumeasca public lui Marius Constantin pentru intreaga sa activitate depusa. „Nu vreau sa ramana cineva cu impresia ca retragerea lui s-a facut pentru ca nu s-a implicat in munca lui”, a spus Johannis. (S. D.)