Ploiestenii care locuiesc pe str. Sergent Erou Gheorghe Mateescu din cartierul Malu Rosu au fost treziti brusc, ieri dimineata, in jurul orei 04.00 , de o serie de bubuituri care se auzeau din strada. Buimaciti de zgomot, locatarii de la blocuri s-au inghesuit cu totii la ferestre ca sa vada ce se intamplase.

Nu mai putin de sase autoturisme fusesera facute praf intr-o fractiune de secunda, de un individ despre care nimeni nu stie nimic, sau cel putin oficial nu se doreste a se oferi nici o informatie. In scurt timp, pe strada era agitatie mare, proprietarii masinilor avariate, anuntandu-se unii pe altii despre nenorocirea care le picase pe cap.

In ciuda faptului ca oamenii au anuntat politia cat mai curand posibil, potrivit martorilor oculari, oamenii legii au aparut la locul cu pricina in jurul orei 6.00. Dupa toata desfasurarea de forte din strada, am incercat si noi sa-i ajutam pe oameni, cel putin cu niste lamuriri.

De aceea, am luat legatura cu Biroul de Presa al IPJ Prahova, sperand sa obtinem o informatie oficiala care sa-i lamureasca pe pagubiti macar cu privire la conjunctura in care s-a petrecut evenimentul, precum si la autorul accidentului, care le-ar fi astfel dator cu cateva sute de mii de lei.

Oficial, ni s-a spus in fapt ceea ce stiam deja, ca la ora cu pricina, pe strada cutare, au fost avariate un numar de sase masini, de diferite marci, fie autohtone sau de import, si ca cercetarile cu privire la accident sunt in derulare.

Conform acelorasi declaratii oficiale, identitatea autorului nu se divulga pana la finalizarea cercetarilor, n.r.- informatii care de fapt nici macar nu ne conving ca autorul ar fi fost prins. Pana cand politia isi va face treaba, pagubitii nu au decat sa astepte.