Iulius Mall si reteaua franceza de hipermarketuri Auchan au incheiat un parteneriat care le va asigura o dezvoltare comuna de acum incolo, oriunde compania omului de afaceri Iulian Dascalu va realiza proiecte similare celui de la Cluj, Iulius Mall.

Iulius Mall se deschide in 20 octombrie

Astfel, pe viitor, orice proiect sub sigla Iulius Mall va „veni la pachet“ cu investitiile Auchan. La un loc cu anuntul facut privind incheierea acestui parteneriat intre cele doua companii, a fost anuntata si data deschiderii mallului de la Cluj. Astfel, Iulius Mall isi va deschide portile pentru vizitatorii si cumparatorii sai in 20 octombrie.

Mai mult, pentru a avea la dispozitie servicii impecabile, Iulian Dascalu a precizat ca va investi in formarea si instruirea profesionala a angajatilor companiilor care vor functiona in Iulius Mall. „Este nevoie doar de o lista cu numele si numarul angajatilor pe care companiile vor sa ii instruiasca, iar eu voi plati pentru ca acestia sa fie pregatiti“, a precizat Iulian Dascalu.

El a mai precizat ca mai are in vizor alte trei noi proiecte pe care vrea sa le dezvolte. Mai mult, urmeaza extinderi ale mallului din Timisoara si lansarea santierului de la Iulius Mall Suceava.

Investitie de 40 de milioane de euro

Dupa calculele companiei sale, clujenii vor petrece aproximativ 4-5 ore la o vizita in mall. Compania Auchan Romania se extinde si la Cluj prin parteneriatul sau incheiat cu Iulius Mall.

Investitia din Iulius Mall Cluj se va ridica la 40 de milioane de euro, va avea o suprafata de vinzare de 10.000 de metri patrati, 50 de case de marcat si aproximativ 45.000 de produse din toate domeniile cu preturi care concureaza preturile celorlalte hipermarketuri.

Pina in prezent, mai exista doar un hipermarket Auchan in Romania, cel de la Bucuresti, deschis in 2006 si care a doborit recordul de vizitatori inregistrat chiar in Franta.

A inceput recrutarea de personal

Pina la deschiderea hipermarketului de la Cluj, Auchan va mai deschide un hipermarket la Tirgu-Mures, urmind ca, dupa Cluj, sa mai deschida unul in Pitesti. Recrutarea de personal pentru punctul din Cluj a inceput chiar ieri, iar clujenii primesc fluturasi informativi pe strada, dar isi pot depune cereri de angajare tipizate direct la biroul de recrutare al companiei, pe strada Bega.

Sint la mare cautare, printre alte meserii, si cele de vinzatori, brutari, patiseri, au precizat Regis Mougel, directorul Auchan Romania, dar si Laura Gurbet, HR managerul Auchan la Cluj.