Consiliul local a revenit asupra deciziei si a dat din nou frau liber circulatiei pe bulevardul Carol I, la propunerea consilierilor liberali. „Era absurd sa lasi oamenii care veaneau in Campina cu treburi sa strabata orasul in lung si in lat doar pentru ca primarului ii displacea forfota din statiile de maxi taxi.” a declarat Mihai Stanescu, consilier liberal.

Cei drept singurul bulevard din Campina este supra aglomerat mai ales din cauza zecilor de maxi taxiuri care strabat orasul si care stationeaza in cele sase statii din centru, minute bune.

Ocol prea mare

Cu toate acestea, traseele impuse de primarie faceau un ocol prea mare pentru a fi in favoarea navetistilor. De exemplu ca sa ajungi de la autogara la spital trebuia sa strabati toata zona industriala a orasului, pana in zona Turnatorie, adica sa faci un ocol de cativa kilometri buni si sa pierzi cel putin un sfert de ora doar de dragul primarului.

Revenirea asupra acestei decizii a fost considerata de bun augur de majoritatea consilierilor locali, mai ales ca in curand va incepe scoala si 30 la suta din elevii care invata in oras sunt navetisti. Gurile rele sustin ca nici operatorii de transport n-au prea stat cu mana in san si au facut presiuni asupra autoritatilor locale sa revina la ganduri mai bune.

Tiseanu nu se lasa

Incapatanarea primarului pare ca nu are leac. Surse din primarie sustin ca Tiseanu intentioneaza ca din primavara anului viitor sa propuna Consiliului Judetean modificarea rutelor de transport.

Interesant este ca modificarea traseelor va veni in beneficiul celor care administreaza complexul comercial Fibec din Campina care s-a aratat deschis pentru amenajarea unui terminal linga parcarea magazinului.