In ultima vreme la Turda de petrec tot felul de grozavii. Este foarte departe remarca pe care o faceau unii straini care tranzitau localitatea noastra si care afirmau ceva de genul “locul unde nu se intampla nimic”. Ei bine, acum s-a putea scrie o adevarata cronica neagra despre evenimentele care au loc in “mirificul” nostru orasel.

Cazurile de suicid sunt la ordinea zilei, asezonate cu cate o talharie, recent chiar si un caz de incest... Mai exact viol si incest!

Politia turdeana a primit apelul telefonic pe numarul de urgenta 112 in cursul zilei de marti 11 septembrie. Cea care a sesizat organele de ordine a fost chiar sora victimei. Pe scurt iata ce s-a intamplat: minora C.I.M de 16 ani, a fost violata in locuinta familiei de catre tatal sau, C.Dumitru, de 50 de ani.

“Autorul a dezbracat-o cu forta a intretinut relatii sexuale cu propria fiica, impotriva vointei minorei. S-a inceput urmarirea penala impotriva infractiunii de viol, pe numele invinuitului instanta a emis un mandat de arestare preventiva de 20 de zile”, a declarat inspectorul Adnana Ilies, de la IPJ Cluj. Cazul a fost repartizat Parchetului de pe langa Judecatoria Turda.