Comisarii Garzii Financiare au confiscat 37 tone de bauturi alcoolice de la un depozit en-gross din municipiul Botosani. Depozitul apartine fratilor Bogdan si Dragos Aniculaesei, primul avand si calitatea de administrator. Dragos Aniculaesei a declarat, pentru BanulBotosanean.ro, ca nu stie nimic despre aceasta confiscare si nici nu a fost anuntat de fratele sau.

"Eu am doar 5% din actiuni, nu ma ocup eu de aceasta firma. Bogdan este cel care poate sa va spuna ceva. Daca au fost confiscate bauturi, atunci probabil ca este si un control. Eu nu stiu", a declarat Dragos Aniculaesei. Valoarea totala a bauturilor alcoolice confiscate este de aproape 200.000 de lei (doua miliarde lei vechi).

Miercuri, 19 septembrie, comisarul sef Corneliu Mihai, seful Garzii Financiare Botosani, s-a deplasat la Bucuresti pentru a prezenta cazul superiorilor sai.

Potrivit surselor BanulBotosanean.ro, bautura era marcata cu timbre fiscale furate in 2006 din Bucuresti. Mai mult, pietele din judetul Botosani sunt pline cu bauturi vandute la negru si care au astfel de timbre fiscale. Cazul de la Botosani are legatura cu mai multe astfel de confiscari facute la nivel national.