Aproape 30 de angajati ai studioului teritorial Cluj au protestat timp de o ora impotriva discriminarii intre angajatii radiolui public din capitala si cei din provincie. Sidicalistii acuza Societatea Romana de Radiodifuziune de management defectuos al fondurilor si de politizare.

Sindicalistii de la Radio Cluj afirma ca Societatea Romana de Radiodifuziune nu a mai alocat in 2007 fondurile necesare deplasarilor si activitatii jurnalistice pe teren. De asemenea, angajatii nemultumiti afirma ca salariile nu au fost indexate.

Reprezentantii angajatilor de la Radio Cluj solicita conducerii majorarea salariilor in conformitate cu indicele de inflatie.

In replica, managerii Radiolui Public afirma ca SRR nu dispune de fondurile pentru majorarea salariilor. Totusi, acestia au dat asigurari ca se vor face demersurile necesare pe langa administratia de la Bucuresti.

Sindicalistii afirma ca dupa ce se vor consulta cu toti membri din teritoriu vor lua o decizie in privinta continuarii protestelor. Manifestari similare de protest au avut loc la Constanta, Iasi, Timisoara si Craiova.