Mai exact, la temperaturi care se anunta pentru perioada imediat urmatoare sub zero grade Celsius, ploiestenii vor avea de indurat frigul si in case, si vor trebui sa se descurce si fara apa calda, nu mai putin de patru zile.

Si asta pentru ca, Dalkia Termo Prahova trebuie sa finalizeze, acum in toiul frigului, lucrarile de interventie pe circuitul primar de termoficare urbana - Magistrala Crang.

Astfel, vor nu vor, clientii Dalkia din zona Vest, respectiv Enachita Vacarescu, alimentati de Punctele Termice 1, 2, 14 Vest, 7, 10 Malu Rosu, 22 Penes Curcanul, 8 - 23 August vor ramane si fara caldura si apa calda, intre orele 8.00 si 20.00, luni - 12 noiembrie, joi - 15 noiembrie, luni - 19 noiembrie si joi - 22 noiembrie.

Dalkia mentioneaza ca reprezentantii legali ai Asociatiilor de Proprietari ce apartin de aceste Puncte Termice vor fi anuntati telefonic, iar consumatorii vor fi informati despre respectiva oprire prin anunturi afisate la scara blocului.

Pentru informatii suplimentare, cei interesati pot suna la Centrul de Apel non-stop al Dalkia, la numerele 0 800 800 255 - gratuit, reteaua Romtelecom si 408 888 - tarif normal, orice retea de telefonie fixa sau mobila.