Liderul PSD Marian Vanghelie, a declarat, joi, ca el "mai greseste" si ca presedintele Ion Iliescu este "un om perfect" mentionand ca va incerca sa ajunga "la o anumita varsta" sa fie ca Iliescu, relateaza Mediafax.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile lui Ion Iliescu potrivit carora primarul Sectorului 5 are calitati dar este fraier ca merge sa vorbeasca la emisiuni, Vanghelie a raspuns: "Eu mai gresesc, toti gresim. Presedintele Iliescu este un om perfect. Nu putem fi toti perfecti. Din acest punct de vedere o sa incerc sa ma perfectionez si eu cu timpul".

Vanghelie a apreciat ca Ion Iliescu este "ca un parinte, care poate sa mai spuna cate un lucru care deranjeaza".

"Presedintele Iliescu e un om perfect, se duce spre perfectiune. O sa ajung si eu la o anumita varsta sa fiu si eu ca dansul. Nu stiu daca o sa reusesc, dar barem, incerc, sa ma duc in aceeasi zona, de seriozitate de a te tine de cuvant. Deci, din acest punct de vedere, da, ca un parinte, poate sa mai spuna cate un lucru care deranjeaza", a precizat Vanghelie.

In opinia acestuia, faptul ca Iliescu ii recunoaste si calitatile "spune foarte multe lucruri". "Faptul ca dansul spune si recunoaste toate celelalte calitati care sunt destule, asta spun foarte multe lucruri. Din anumite puncte de vedere, chiar nu am adversari. Asta e viata", a adaugat Vanghelie.

El a facut aceste precizari dupa ce a participat la reuniunea organizatiei Bucuresti a Partidei Romilor Pro Europa.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a aratat, la finalul unei intalniri a conducerii PSD, suparat pe presa, reprosand ziaristilor ca isi bat joc de Marian Vanghelie, care sta mai prost cu limba romana si care, "ca fraierul", se lasa atras in emisiuni care il compromit.