Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, secretar executiv al PDL, a declarat joi ca preluarea, de catre ea, a functiei de presedinte al organizatiei bucurestene a partidului este un zvon si ca acesta "nu este un subiect" la ora actuala, relateaza Agerpres.

Ea a precizat ca acest subiect "nici macar nu a fost abordat" la sedinta Biroului Permanent de miercuri seara.

Cu acelasi prilej, ea a reiterat ideea potrivit careia din viitoarea echipa de conducere la varful partidului trebuie sa faca parte persoane "care au activitate in Bucuresti" si care au timp pentru a sta la sediul partidului si printre membrii acestuia si nu "cei de la Bruxelles".

"Constatam ca mai degraba ar putea sa faca din aceasta echipa de patru prim-vicepresedinti cei care au activitate in Bucuresti, cum ar fi Teodor Baconschi (ministrul de Externe-n.r.) sau Sever Voinescu (secretar al Camerei Deputatilor - n.r.), fiind mai dificil pentru cei de la Bruxelles sa coordoneze partidul acasa", a afirmat ea.

Surse din conducerea PDL declarau saptamana trecuta pentru HotNews.ro ca Liviu Negoita a anuntat conducerea PDL ca renunta la sefia PDL Bucuresti. Aceleasi surse sustineau ca locul acestuia ar putea fi preluat de Elena Udrea pana la alegerile interne din toamna.