Teo Trandafir afirma ca nu isi doreste sa cada guvernul Emil Boc si ca in momentul in care a votat motiunea de cenzura se simtea foarte rau, iar gestul pe care l-a facut ulterior, si pe care il regreta acum, era o reactie de satisfactie pentru faptul ca a putut sa urce scarile si sa voteze, potrivit unei declaratii acordate ziarului Ring.

Teo Trandafir, bucuroasa la motiuneFoto: Mediafax

"Ma simteam foarte rau atunci cand am facut acel gest din Parlament in ziua votului. Am incercat sa urc treptele, sa pun bilele si apoi sa cobor. Cand am vazut ca pot sa fac chestiile astea, am spus: 'Oh, my God!' si, cand am coborat, am zis: 'Yes, am reusit, am reusit, am putut!'. Toata lumea m-a blamat", a declarat ea.

Intrebata de ziaristii de la Ring daca regreta gestul, Teo a raspuns: "Sigur ca imi pare rau. Fiecare poate sa aiba momentele lui proaste, cum am eu acum".

Ea sustine ca in ziua votului s-a simtit "extraordinar de rau": "Nici pana in ziua de azi nu stiu ce Dumnezeu s-a intamplat, e foarte posibil sa fi fost din cauza emotiilor pentru ca a fost una dintre cele mai importante zile din viata mea".

"Mi-am facut eu socoteala cum sa fac sa nu ma fac de ras, adica sa urc pe tocuri treptele, sa nu ma impiedic, sa nu...eram foarte speriata si de faptul ca s-ar putea sa lesin, da' am reusit sa iau bilele, am reusit sa le bag, am reusit sa urc si sa cobor treptele si am facut gestul ala blestemat, 'Yes!. Am facut-o pentru mine, nici pomeneala impotriva partidului meu".

Vezi aici explicatiile lui Teo Trandafir:

Fosta vedeta de televiziune spune ca nu a fost invitata la reuniunea de duminica, de la Snagov, si se declara surprinsa de gestul premierului de a-l da afara de la intalnire pe deputatul Daniel Oajdea care si el votase motiunea PSD.

"Doamne, Isuse, daca as fi fost eu in locul domnului Oajdea, ce s-ar fi intamplat oare!?...", s-a intrebat ea, "cu vocea gatuita", potrivit Ring.

Vedeta si-a justificat tonul vocii spunand ca nu plange: "Am 40 de grade Celsius febra".

Intrebata cum comenteaza informatiile referitoare la o posibila cadere a Guvernului Emil Boc, Teo a raspuns: "Sper sa nu. E singurul care ne-a mai ramas".

Teo spune acum ca nu isi doreste sa aiba "mare succes in politica" pentru ca oricum "am debutat cu stangul".

Sursa: Ring, via Realitatea.net.