Zvonurile persistente legate de remanierea guvernamentala au fost dezmintite miercuri de purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, care a afirmat ca niciun ministru nu si-a depus demisia pana in acest moment.

UPDATE - Si prim-ministrul Emil Boc a precizat miercuri dupa-amiaza ca niciun ministru nu si-a depus demisia, iar remanierile "se fac, nu se discuta".

"Nu este vorba de nicio demisie depusa, iar in privinta remanierilor, acestea au o singura regula: ele se fac, nu se discuta", a raspuns Emil Boc, fiind intrebat de jurnalisti in legatura cu zvonurile privind remanierea guvernamentala.

Televiziunile de stiri au anuntat, citand surse neidentificate, ca sedinta saptamanala de guvern a fost intrerupta, pentru ca mai multi ministri sa isi depuna demisia. Numele vehiculate sunt Daniel Funeriu, Mihai Seitan, Mihail Dumitru si Sebastian Vladescu.

Ioana Muntean a precizat ca este vorba de zvonuri false, iar sedinta de guvern s-a intrerupt pentru ca premierul sa poarte o discutie telefonica cu un oficial de la Bruxelles, fara insa a preciza despre cine anume este vorba.