Vicepresedintele PDL Raluca Turcan, presedinta Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de comunicare in masa din Camera Deputatilor, a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, ca il va da in judecata pe proprietarul site-ului www.inpolitics.ro, pentru insulta.

"Am decis sa il actionez in judecata, pentru insulta, pe proprietarul site-ului www.inpolitics.ro, pentru ca a creat si difuzat stiri false despre activitatea mea", a declarat Raluca Turcan.

"Afirmatia potrivit careia intr-o sedinta de la Senat as fi confundat televiziunea de inalta definitie cu judetul Hunedoara, este o minciuna si o inventie. Tot o minciuna este si dialogul purtat intre domnul Alexandru Sassu si mine, fiindca Alexandru Sassu nu a participat la intalnirea evocata.

De asemenea, daca exista persoane care de-a lungul timpului s-au confruntat cu atacuri prin difuzarea de stiri false, incercari de santaj sau intimidare din partea unor reprezentanti ai site-ului www.inpolitics.ro, le rog sa imi sesiseze situatiile respective.

Nu in ultimul rand, daca dl. Alexandru Sassu isi imagineaza ca prin campanii negative de presa va evita sa dea socoteala pentru situatia de la TVR, il anunt public ca in cursul acestei saptamani voi depune o plangere penala impotriva sa pentru abuz in serviciu in dauna intereselor publice", se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro.