Acuzatii grave lansate, miercuri seara, de senatorul social-democrat Lia Olguta Vasilescu la adresa ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea. Senatorul PSD sustine ca Antonie Solomon ar fi fost retinut de procurorii DNA dupa ce ar fi scos de pe piata din Craiova firma de constructii a Elenei Udrea. Lia Olguta Vasilescu mai sustine ca existau inca de acum doua saptamani zvonuri ca Antonie Solomon va fi adus la DNA.

  • "De doua saptamani circula un zvon in Craiova ca Antonie Solomon va da cu subsemnatul la DNA, nu se stia ca va fi arestat cu catuse, pentru ca de cateva saptamani au fost scoase de pe piata firmele doamnei Udrea care lucrau in Craiova", a declarat Lia Olguta Vasilescu, la Realitatea Tv.

In replica, Elena Udrea sustine ca nu are nicio legatura cu vreo firma de constructii si a anuntat ca o va da in judecata pe Lia Olguta Vasilescu: "Nu am niciun fel de activitati in domeniul contructiilor. Este imposibil sa se foloseasca astfel de supozitii".

"Nu am nicio legatura cu firme de constructii, nici direct, nici indirect si nici prin interpusi. Va rog ca daca cineva va spune ca o companie apartine Elenei Udrea sa semnalati DNA", a afirmat, joi, ministrul Dezvoltarii, la seminarul Mediafax Talks about Construction Time Again.

Ea a mentionat si ca au existat cazuri in care s-a speculat ca anumite companii de constructii au fost impiedicate sa participe la licitatie, in favoarea unor firme care i-ar apartine.