Mircea Geoana nu poate sa lupte umar la umar cu barbatii care s-au inscris in cursa pentru fotoliul de presedinte, din cauza ca nu a castigat nici macar competitia cu femeile din familia sa - Sotia si Soacra, scrie, pe blogul personal, ministrul Turismului, Elena Udrea.

  • "Stiind ca Mircea Geoana nu-i poate face fata direct lui Traian Basescu, consultantii electorali ai PSD au propus atacuri indirecte la adresa presedintelui, prin compromiterea familiei si a ministrilor PD-L apropiati acestuia. Intr-un asemenea context, ca ministru al turismului m-am aflat vreme de cateva luni in centrul unui scandal mediatic de mari proportii, instrumentat de PSD si PNL, pus in practica cu ajutorul trusturilor de presa ale mogulilor Voiculescu si Vantu. S-au rostit cantitati insuportabile de minciuni si au incercat sa imi construiasca dosare penale instrumentate de parlamentari din cele doua partide", a scris Elena Udrea pe blog.
  • "In lipsa unui program si a unor solutii pe care sa le prezinte alegatorilor, Mircea Geoana, macinat de luptele interne din PSD si complexat in fata lui Traian Basescu, alege sa lupte cu mine. O strategie perdanta, si doar pentru faptul ca Mircea Geoana nu a castigat nici macar competitiile cu femeile din familia sa, Sotia si Soacra", incheie ministrul Turismului.