Traian Basescu isi transmite campania in direct pe Internet. Simpatizantii sai au creat clipuri in care sunt atacati contracandidatii la prezidentiale si 'mogulii media' Voiculescu, Patriciu si Vantu. Mircea Geoana si-a lansat un nou spot de campanie si sloganul 'Invingem impreuna!'. Crin Antonescu si-a facut clip in care invita electoratul sa investeasca in campania sa. Sorin Oprescu nu are clip electoral pe net, dar sustinatorii sai ii inregistreaza toate emisiunile televizate.

Pe site-ul oficial basescu.ro sunt transmise in direct imagini de la actiunile elctorale ale candidatului Traian Basescu. Imaginile pot fi urmarite aici.

Simpatizantii lui Traian Basescu au postat pe internet cateva clipuri in care ii ataca pe ceilalti constracandidati ai presedintelui. In cel mai recent clip video este promovat referendumul pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, propus de Traian Basescu. In imagini apar contracandidatii presedintelui, care spun nu refendumului. In final este reluat un slogan celebru, adaptat pentru campania de promovare a refendumului.

Vezi mai jos clipul video

Cititorul hotnews.ro cu numele de utilizator 22 noiebrie semnaleaza ca pe Internet a aparut si un clip impotriva refendumului in care sunt prezentate imagini filmul Cei 300 si unde Traian Basescu este nominalizat drept personajul negativ Xerses.

Referendum pt unicameral from 22 noiembrie on Vimeo.

Un material video parodiaza campania "Noi vrem respect" produsa de Realitatea TV, iar un alt clip ataca moguli Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu si Dinu Patriciu. Ambele clipuri sunt postate si pe site-ul basescupresedinte.ro, care insa nu este asumat de PD-L.

Pe site-ul oficial basescu.ro candidatul sustinut de PD-L si-a postat si programul electoral. Intitulat Viziunea mea, programul lui Traian Basescu contine 7 puncte si poate fi vizualizat aici.

Geoana: Invingem impreuna!

Mircea Geoana si-a lansat un nou spot de campanie in care vorbeste despre agricultura, autostrazi, scoli si spitale. Noul slogan folosit de Mircea Geoana este "Invingem impreuna".

Si pe site-ul lui Mircea Geoana a fost postat programul electoral al candidatului PSD. Programul are 5 puncte, este intitulat "O singura Romanie" si poate fi accesat aici.

Crin si Actiunea Antonescu

Crin Antonescu propune pe net o afacere: isi invita simpatizantii sa investeasca in "Actiunea Antonescu". Este vorba de campania sa de stranagere de bani prin sms-uri.

Candidatul PNL si-a postat si el programul de campanie, intitulat "Manifestul bunului-simt", pe site-ul de campanie. Antonescu sustine ca, prin programul sau de campanie in 10 puncte, vrea sa retrezeasca Romania la viata. Programul electoral poate fi accesat aici.

Pe internet a mai aparut si o piesa hip-hop de promovare a candidaturii lui Crin Antonescu. Piesa poate fi ascultata aici

Multumim utilizatorului SOIM Press pentru semnalarea piesei audio.

Oprescu: Inregistrari pe YouTube

Sorin Oprescu nu are nici spot electoral si nici un program oficial. Pe Internet sunt postate doar imagini cu inregistrarile emisiunilor la care a participat primarul Oprescu. Inregistrarile pot fi vizualizate aici.

Cat despre program, pe site-ul oficial poate fi accesata o sectiune denumita 'Romania mea' care, insa, cuprinde discursul de la lansarea lui Oprescu in cursa pentru Cotroceni.

Kelemen Hunor si afise a la Obama

Nici candidatul UDMR, Kelemen Hunor, nu si-a afisat programul elctoral. In schimb, Kelemen Hunor a desemnat castigatorul concursului initiat in urma cu cateva saptamani, prin care alegatorii erau invitati sa ii faca un afis.

Printre afisele care i-au placut candidatului maghiar a fost selectat si unul in care Kelemen Hunor este prezentat stilizat, aducand aminte de afisele folosite de Barak Obama in campania sa din SUA.

Filmul cu afisele poate fi urmarit mai jos (clipul este in limba maghiara)