Presedintele Senatului, Mircea Geoana, l-a invitat miercuri la soacra sa pe seful statului, Traian Basescu, sa manance o placinta macedoneasca, dupa care, garantat, va vedea altfel lumea si universul.

Replica lui Geoana vine dupa ce Basescu declarase, cu o zi in urma, ca liderul PSD nu poate sa mearga acasa la soacra daca nu l-a injurat pe el.

"L-as invita pe domnul Basescu sa vina la mama sotiei, care este machidoanca si face niste placinte exceptional de bune. Si poate, cu aceasta ocazie, o cunoaste personal si reuseste sa inteleaga ca, intr-o familie serioasa, lucrurile merg intr-un fel si in familii mai putin serioase lucrurile merg altfel. Il invit cu placere la o placinta la soacra lui Geoana, pentru a vedea cum se vede lumea si universul dupa o astfel de placere", a comentat Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei.

Presedintele Traian Basescu declarase, marti, la televiziunea nationala, ca Mircea Geoana nu poate sa doarma daca nu-l injura pe seful statului in fiecare zi.

"Nu poate dormi daca ... Cum se duce acasa la mama-soacra sa spuna: astazi am venit si n-am fost suficient de barbat sa-l injur pe Basescu. Se duce intai ma injura de doua ori si pe urma merge acasa", a afirmat presedintele.