Elena Basescu il ataca dur pe liderul PSD Viorel Hrebenciuc, pe care il acuza ca suna la ziare pentru a raspandi informatii false despre ea si despre sora ei, Ioana, relateaza Cotidianul.

Despre Hrebenciuc jr. spune ca are un "caracter de fata". "Regret ca nu l-am ascultat pe tata de la inceput in ceea ce priveste relatia cu Andrei, pentru ca mi-a demonstrat inca o data ca are mereu dreptate", afirma Elena Basescu.

"Hrebenciuc sa nu-si permita sa vorbeasca despre viata personala a surorii mele sau a mea. Asta a facut dansul tot timpul. A pus mana pe telefon si a sunat la ziare si reviste prietene pentru a-l scoate pe baiatul dansului, Andrei, din situatii mai putin placute, creandu-i astfel o imagine falsa", declara Elena Basescu, pentru Cotidianul.

"Andrei e un baiat bun, insa are un caracter foarte slab, de fata mai degraba, fara personalitate, ambitie si e foarte usor influentabil de cei din jur si de parinti. Sa-si vada domnul Hrebenciuc de familia lui si sa ne lase in pace", a mai spus ea despre fostul ei iubit.