Un grup de bloggeri, care se declara simpatizanti ai presedintelui PRM, au creat un blog care poarta numele lui Vadim Tudor. In descrierea blogului, se precizeaza ca prezenta lui Vadim Tudor in blogosfera este necesara deoarece “liderul Partidului Romania Mare este, poate, ultimul cavaler cruciat al romanismului”. Corneliu Vadim Tudor sustine ca blog-ul nu ii apartine si ca nu este interesat de blogosfera.

Blogul Vadimtudor.Wordpress.com a fost activat pe data de 2 septembrie si are pana in prezent patru postari. In disclaimer-ul blogului se precizeaza ca nu ii apartine Tribunului si ca a fost creat de catre “un grup de bloggeri simpatizanti ai domnului Corneliu Vadim Tudor”. Bloggeri il invita pe presedintele PRM sa isi preia blogul si ca argument precizeaza ca si alti lideri politici precum Ion Iliescu si Adrian Nastase si-au creat bloguri.

Presedintele PRM sustine ca blogul nu este al sau si nici nu este creat de PRM. “Este o diversiune. Nu ma intereseaza blogurile. Eu sunt atehnic, scriu la masina de scris, imi plac cartile tiparite”, a declarat pentru HotNews.ro, liderul PRM. Vadim Tudor sustine ca cei care au creat blogul doresc sa il discrediteze.

“In apropierea campaniilor electoarale se pun la cale astfel de diversiuni. Ar putea sa imi faca rau punand un slogan nazist pe care sa mi-l atribuie. Dupa ce e public degeaba incerc sa conving opinia publica ca nu eu sunt autorul”, mai spune Vadim Tudor.

Un blog care combate dusmanul istoric al PRM

Vadimtudor.wordpress.com pastreaza linia extremista a mesajelor publice ale PRM si ale lui CV Tudor. Pana in prezent au fost postate patru articole. Fiecare articol face referiere la dusmanul istoric al PRM, adica UDMR si liderul ei Marco Bela.

“Avand ca arma condeiul presedintele PRM, a tinut piept, de unul singur, tendintelor iredentiste ale UDMR-ului. A aparat Ardealul si integritatea teritoriala a Romaniei”, se precizeaza in prima postare de pe blog.

Intr-o alta postare este reprodus un comunicat in care CV Tudor face referire la “escaladarea politicii separatiste a iredentismului maghiar”. In cea mai recenta postare este prezentat un colaj de poze in care este prezentata o scrisoare a unui cetatean de etnie maghiara care combate politica UDMR.