"PNL este partidul competentei economice in Romania. E timpul sa lasam modestia la o parte. PNL a dus Romania in Uniunea Europeana si a pus bazele unei economii puternice", a afirmat, vineri, premierui Calin Popescu Tariceanu, la conferinta PNL Bucuresti. Liderul liberal i-a atacat, cu acest prilej, pe fostii parteneri de guvernare de la PD-L. El a afirmat ca se teme ca, in cazul in care PD-L va ajunge din nou la guvernare, i-ar putea propune pe Mona Musca sau Corneliu Vadim Tudor la CNSAS.

"Maine-poimaine, o sa avem turnatori dovediti ca Mona Musca sau pe Vadim Tudor la CNSAS", a afirmat primul-ministru, care a adaugat ca "nu exista informatori buni sau rai sau informatori fara intentie".

"Solutiile nu se discuta la Golden Blitz, la masa unei carciumi. Solutiile se cauta in randul oamenilor, prin dezbatere publica. Daca vom merge printre bucuresteni, sunt convins ca vom castiga alegerile. Sunt sigur ca avem solutii. Faptul ca Andrei Chiliman a reusit atat de bine intr-un sector imi da speranta ca vom reusi intr-un Bucuresti intreg. Suntem pregatiti sa oferim un program eficient pentru ca Bucurestiul sa iasa din impas", a mai afirmat Calin Popescu Tariceanu.