Presedintele PSD Cluj, Vasile Dancu, semneaza pe site-ul citynews.roun comentariu scris intr-o neaosa limba ardeleneasca. "Nu stiu cum dracu o votat vreo 12 ani la rand pa un domn vinit de undeva din sud, cu niste pixuri tricolore pe care le punea pe orice masa pe la televizoarele pe unde umbla. Le-o spus domnu ala ca vin ungurii dinspre Oradea si toti s-o pregatit, l-o votat si iar s-o pregatit sa sa bata cu ungurii (...) L-o votat apoi pe unu mai mititel care o pus mana pa Cartea Sfanta si le-o promis ca n-o sa faca nici o cumetrie cu ungurii cei rai, da repede o facut-o dupa alegeri o alianta, evident, cu ungurii cei buni (...) Le-as trasmite salutari cu un deget fluturat in vant si le-as spune intr-o latina curata: Te, politikus huligán!", scrie Dancu, unul dintre posibilii candidati ai PSD la Primaria Cluj Napoca.

Comentariul se intituleaza "Daca as fi clujean..." si este un raspuns la alte doua comentarii publicate de politicieni locali, pe acelasi site, in ultimele saptamani. Presedintele PNL Cluj, presedinte al Consiliului Judetean, Marius Nicoara, si-a lansat practic campania electorala la primaria clujeana prin textul "Ce as face daca as fi primar...". O saptamana mai tarziu, Alin Tise, fostul prefect al judetului, privicepresedinte PD-L Cluj si fin al lui Emil Boc, a ripostat prin "Ce as face eu daca...?", in care vorbeste despre proiecte politice fara fond si fara substanta.

"Da’ noroc ca io nu-s clujean, io îs runcan din Bistrita si venind la oras m-au civilizat domnii astia de la Cluj, iar primul lucru care m-o invatat este sa nu scot brisca la orice suparare. Nici n-o scot, decat dupa amiaza cand o sa-mi tai slana, da’ atunci sa deie Domnu sa nu treaca vreunu din aia prin dreptu meu, ca poate aluneca pe vreo coaja de banana. Onoare muncii!", isi incheie Dancu comentariul.

Vasile Dancu a fost ales presedinte al PSD Cluj la inceputul acestui an, dupa ce fostul lider al organizatiei, Ioan Rus, a demisionat. Numele lui Dancu este pe "lista scurta" cu posibili candidati ai PSD la Primaria Cluj-Napoca, alaturi de Vasile Puscas, Vasile Soporan si Remus Lapusan.