Ion Iliescu se va intilni, luni seara, la Club A cu bloggerii, pentru o discutie deschisa despre "provocarile sociale". Invitatia i-a fost lansata de Asociatia Consumatorilor de Media, iar Iliescu, recent intrat in lumea bloggerilor, a confirmat participarea pentru HotNews.ro

Tema dezbaterii, care incepe la ora 18.00, la Club A este " Blogurile si provocarile sociale", iar Ion Iliescu va participa in calitate de blogger. Discutia va fi moderata de Horea Badau si deja bloggeri si studentii i-au transmis fostului sef al astatului o multime de intrebari si observatii referitoare la blogul pe care l-a lansat recent.

Cu toate acestea, Ion Iliescu nu pare sa se fi pregatit pentru intilnirea cu confratii din lumea virtuala sau, daca a facut-o, acest lucru nu se vede pe propriul blog.

Temele abordate de fostul presedinte sint aceleasi: locul si rolul stingii astazi ( episodul 3), rolul statului in societatea contemporana, cota unica si lansarea volumului lui Neagu Udroiu, "Zapezile de la miazanoapte".