Alina Gorghiu deschide lista PNL Timis pentru parlamentare, in locul lui Vasile Blaga, in timp ce Pavel Popescu, tanarul care a adus medici din Norvegia ca sa ajute ranitii din Colectiv, ocupa pozitia a treia la Camera Deputatilor, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Biroul Politic Judetean al PNL Timis s-a intalnit, vineri dupa-amiaza, in cadrul unei ultime sedinte, in timpul careia au fost definitivate listele de candidati la Parlamentul Romaniei.

Potrivit unui comunicat transmis de PNL Timis, conform votului Biroului Politic Judetean, prima pozitie pe lista pentru Senat este ocupata de Alina Gorghiu, presedintele PNL, fiind urmata de medicul Mariana Nagy.

In ceea ce priveste lista de candidati pentru Camera Deputatilor, primul loc este ocupat de Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest din Timisoara.

Pe locul doi se afla senatorul Ben Oni Ardelean, care este urmat de Pavel Popescu, tanarul care a reusit, in doar 12 ore, sa aduca medici din Norvegia ca sa ajute ranitii din Colectiv. Pavel Popescu s-a nascut in comuna Giroc, aflata langa Timisoara.

Locul patru este ocupat de Liliana Onet, fost subprefect de Timis.

"Listele vor fi supuse luni votului Biroului Politic National", transmite PNL Timis.