Barbatul care i-a strigat lui Dacian Ciolos, la Cluj, pe 4 martie, "De ce permiteti sa fie adusi migranti islamisti in Romania?" a incercat sa il abordeze pe premier si luni, la Alba Iulia, insa de aceasta data primul ministru a refuzat dialogul. Calin Marincus a fost prezent, luni, in fata Primariei Alba Iulia, unde l-a asteptat pe Dacian Ciolos sa iasa din institutie, unde primul ministru avea o intalnire cu autoritatile locale. In momentul in care a iesit din cladire, premierul a refuzat sa se opreasca sa discute cu barbatul. "Multumesc frumos. Cam asta are si Romania de la Dvs.", i-a spus barbatul lui Ciolos, referindu-se la refuzul acestuia, relateaza Mediafax.

Dacian CiolosFoto: HotNews / Dan Popescu

"Am vrut sa-l intreb pe domnul prim-ministru daca stie ca vinerea trecuta a avut loc in Bucuresti o manifestatie a aripii armatei teroriste din Siria, Free Siria, tradusa la noi prin Siria libera. Aceasta aripa terorista e infratita cu Statul Islamic, deci pe teritoriul Romaniei, a unui stat de drept, in fata ambasadei Siriei, a altui stat de drept, o organizatie terorista a facut un miting. Am vrut sa-l intreb pe domnul prim-ministru cine a hotarat ca la Vama Veche sa fie dusi migranti (¬) De ce nu se intreaba poporul roman daca vrem sau nu migranti islamisti, aici. Noi nu avem nevoie de ei. Avem 12 milioane de oameni saraci in Romania", a spus Calin Marincus.

Barbatul a continuat sa vorbeasca despre migranti, dupa care a afirmat despre Ciolos ca "a fost pus in functia de premier de catre un presedinte de profesie turist", pe care l-a descris "un baiat razgaiat", un fost primar din Sibiu.

Pe 4 martie, barbatul a fost prezent in fata Muzeului National de Istorie a Transilvaniei din Cluj si i-a strigat premierului Dacian Ciolos, in momentul in care acesta a ajuns acolo, "De ce permiteti sa fie adusi migranti islamisti in Romania?" si "Sa va fie rusine pentru ce faceti romanilor!".

Initial, premierul nu a reactionat si a intrat in muzeu, insa la iesire s-a oprit sa discute cu barbatul.