Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, a fost implicat noaptea trecuta intr-un accident de circulatie pe o strada de langa locuinta sa. Politistii l-au testat cu etilotestul si au stabilit ca liberalul s-a urcat baut la volan, anunta Digi 24. Accidentul provocat de Marius Nicoara a avut loc cu putin inainte de miezul noptii. Masina condusa de presedintele PNL Cluj a lovit un taxi, pe care l-a proiectat apoi intr-un gard. In urma accidentului provocat de Marius Nicoara, taximetristul a fost ranit usor, fiind transportat la Spitalul de Urgenta din Cluj.

"A fost examinat. Prezenta contuzie toracica, o arsura de gradul unu pe fata. Nu a necesitat internare", a precizat Monica Costin, director de ingrijiri Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj.

"Era polei, dar nu vreau sa pun vina pe polei, eu sunt de vina. Am lovit o masina din spate. N-am pastrat distanta regulamentara, probabil. Aveam viteza mai mare decat trebuia. (Reporter Digi24: Politia sustine ca aveati si o anumita alcoolemie. Este adevarat sau nu?) Am cerut sa mi se faca si proba de sange tocmai pentru ca sa se scoata din discutie astfel de chestii. (Reporter: Dar etilotestul ce a aratat?) A aratat zero virgula ceva, nu mai stiu, nesemnificativ...", a declarat Marius Nicoara pentru Digi24.

Pe 7 septembrie, senatorul Marius Nicoara a mai fost implicat intr-un eveniment asermanator, insa atunci nu consumase alcool.