Presedintele PC, vicepremierul Daniel Constantin, le-a indemnat pe femeile social-democrate sa-l convinga pe liderul PSD, premierul Victor Ponta, sa candideze la Presedintia Romaniei, relateaza Agerpres.

"Va doresc sa-l convingeti dumneavoastra pe Victor Ponta sa candideze la presedintie", a spus Daniel Constantin sambata la reuniunea Organizatiei Femeilor Social-Democrate desfasurata la Sala Palatului.

El considera ca alianta electorala PSD-UNPR-PC s-a format "dintr-o naturalete" si ca cel mai important test al acestei constructii politice va fi cel al alegerilor europarlamentare din 25 mai. Liderul PC a subliniat rolul femeii in politica argumentand prin existenta a cinci femei din 15 candidati pe lista pentru europarlamentare a aliantei PSD-UNPR-PC.

De asemenea, europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte al PSD, si-a exprimat increderea in castigarea alegerilor europarlamentare si prezidentiale. "Am incredere ca vom castiga atat alegerile europarlamentare, cat si prezidentiale", a spus Corina Cretu.