Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, prezent la Suceava in calitate de presedinte PSD, ca presedintele Traian Basescu se afla in competitie cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei electorale a PDL, inormeaza Mediafax.

Intrebat, intr-o conferinta de presa, daca presedintele Traian Basescu va prinde anul 2014 in functie, presedintele PSD, Victor Ponta, a raspuns: "Depinde de domnul presedinte acest lucru. Acum, doua luni s-a comportat ca un presedinte. I-a prins bine si Romaniei si domniei sale. A inceput campania, acum e in concurenta cu Traian Radu Ungureanu, cine e purtatorul de cuvant mai ridicol al campaniei PDL".

"Eu am vazut ca USL a crescut in sondaje in ultima saptamana si fac o legatura cu iesirile domnului Basescu", a mai afirmat Ponta.

"Am constatat cu domnul Antonescu ca noi facem campanie, dar ca doar noi facem campanie. Nu ne-am intalnit pe nicaieri, in niciun judet, nu am auzit de nici un miting, n-am auzit de niciun program al PDL. Sigur, asta nu e un caz de suparare", a spus Ponta.