Parlamentarii USL ar trebui sa boicoteze mesajul pe care vrea presedintele Traian Basescu sa-l transmita Legislativului, a declarat la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Social-democratul considera ca seful statului face un "joc periodic", dar ca in realitate nu mai are nimic de comunicat. Seful statului a transmis, vineri, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Vasile Blaga si Roberta Anastase, in care precizeaza ca doreste sa adreseze Legislativului un mesaj cu privire la probleme de politica interna pe data de 7 martie.

Ilie Sarbu crede ca presedintele Traian Basescu "incearca sa iasa la aer": "Personal, nu cred ca presedintele Basescu mai are sa ne comunice ceva, nici noua si nici natiunii romane. Sigur, e un joc pe care-l face periodic, acum a fost o perioada in care a stat ascuns, a tacut mai mult si sigur ca venind primavara, domnul Basescu incearca sa iasa la aer, nimic mai mult!".

Liderul senatorilor PSD nu are "sperante mari" de la mesajul pe care-l va transmite Traian Basescu Parlamentului: "In privinta asteptarilor, nu avem sperante mari. Cred ca va veni cu un joc pe care dansul il considera foarte important".

Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor ar putea stabili, luni, data si ora la care presedintele Traian Basescu va adresa Parlamentului mesajul cu privire la probleme de politica interna. Seful statului a transmis, vineri, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Vasile Blaga si Roberta Anastase, in care precizeaza ca doreste sa adreseze Legislativului un mesaj cu privire la probleme de politica interna pe data de 7 martie.

Citeste continuarea pe www.rfi.ro.