Colegiul Director al PDL s-a reunit la nivel informal duminica, la Vila Lac, pentru a discuta despre prioritatile politice si legislative ale partidului, dupa cum a anuntat presedintele democrat-liberalilor, Emil Boc, care a sustinut ca tema remanierii guvernamentale nu va fi abordata: "Nu se discuta duminica tema remanierii, sa fie bine inteles. Avem reuniunea Colegiului Director la nivel informal ca sa discutam prioritatile politice si legislative ale PDL", potrivit Agerpres.

Liderul PDL a mai spus ca partidul va anunta concluziile cu privire la conturarea Miscarii Populare atunci cand va fi finalizat conceptul acestei aliante politice: "Miscarea Populara se va anunta atunci cand avem conceptul finalizat. Toate discutiile sunt in interiorul partidului, nu in afara lui in momentul de fata".

Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi a afirmat insa ca este nevoie de o dezbatere intensa in partid pe tema Miscarii Populare. "E nevoie de o dezbatere cat mai intensa in partid pe acest subiect", a sustinut vineri prim-vicepresedintele democrat-liberal.

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, in schimb, ca nu crede la reuniunea de duminica se va discuta despre Miscarea Populara: "Nu cred. Miscarea Populara este o discutie crescuta mult in presa. Noi am ramas in urma, asta le spuneam colegilor acum. Ce spuneti voi colegilor despre Miscarea Populara, pentru ca eu nu stiu ce sa le spun. Noi n-am discutat atat de mult in partid pe cat s-a ridicat discutia in presa. Trebuie sa venim din urma acum, sa va ajungem. Nu cred ca se va discuta Miscarea Populara pentru ca nu suntem la nivelul la care, deja, sa avem o discutie in partid despre Miscarea Populara".