Sorin Rosca Stanescu a dat cu bomba ca sa-i taie lui Basescu...

Imad Kebir este un personaj real. Numele apare intr-un document al Natiunilor Unite si este intr-adevar un dealer de diamante si apoi de arme care a activat in Angola si a vandut arme organizatiei UNITA. Mai este cunoscut sub numele de Imad Bakri si este de origine libaneza.

Numele lui Imad Kebir este legat de Victor Anatolyevich/Bout. Acesta transporta, Bout, de toate si oricui, inclusiv pui. A fost prins cu ajutorul Politiei Romane.

Imad Kebir folosea avioanele lui Bout pentru diferitele lui transporturi de arme cu destinatia Africa avand ca sursa arme din Europa de Est. Ca si Bout.

Ambii au furnizat arme organizatiei libaneze Hezbollah.

Transporturile erau efectuate prin intermediul firmei aviatice Air Cess. "Investigatorii ONU au descoperit ca Flying Dolphin (firma romaneasca) facea parte din reteaua aviatica Air Cess, inregistrata de Viktor Bout in Belgia.

" Firma Air Cess era interzisa in Romania. Se afirma ca o parte din armele traficate de Bout aveau ca sursa Romania.

Asociatii ceceni ai lui Bout aveau o firma la Constanta. De asemenea, Flying Dolphin a cumparat de la Tarom doua avioane IL in 1998.

Mai mult, la Otopeni a fost reparat un avion apartinand lui Bout. Apar in poveste si legaturi ale lui Bout cu PSD prin Adrian Tarau.

Arme romanesti apar in Irlanda, Columbia, Congo.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.

Precizare: Am primit pe adresa redactiei un email de la firma de avocatura Hington Klarsey International Ltd in care se precizeaza faptul ca domnul Imad Kebir nu a fost inculpat si nu a fost gasit vinovat de nici o activitate terorista sau de vreo implicare in vreo organizatie terorista.