Din cate`mi amintesc, femeia a devenit celebra prin aceea ca venea in Parlament cu tot felul de rude, camerele de luat vederi surprinzand`o pe nepoata ei in timp ce vota o lege organica. Pe urma, scandalul mapei profesionale a aceleiasi Norica a facut furori, dupa ce Basescu a refuzat numirea ei ca ministru al Justitiei. Mai prin 2000 a fost exclusa din PNTCD, dupa ce semnase pentru un alt partid in capania prezidentiala.

Acum, citesc in Business Standard ca femeia vrea nationalizarea multinationalelor din Romania, daca acestea isi mai repatriaza profiturile. O asemenea ineptie nu am mai citit, admit, de multa vreme. Si inafara unor “rezerve” ale conducerii PNL, nu am auzit pe nimeni din partid sa`i spuna sa incedete cu asemenea debilitati.

Culmea e ca aceasta propunere de extrema stanga vine din partea unui om de dreapta. Norica se vrea europarlamentar, din cate stiu. Mai mult, Norica a luat locul lui Daianu de pe listele pentru Parlamentul Europei. Le`o fi promis nepotilor ca`i duce sa voteze legi europene, probabil, ca de Parlamentul Romaniei s`or fi fiind plictisit deja.

Cat traieste in politica madam Norica, n`am sa votez PNL.

Citeste si comenteaza pe Dan Popa's Weblog.