Dupa moartea lui Robin Williams, omagiile de la rude, actori de la Hollywood, regizori si prieteni au "inundat" retelele de socializare. Indragitul actor american, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al premiului Oscar, a murit la domiciliul sau luni, varianta cea mai probabila fiind sinuciderea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Printre rolurile lui Robin Williams care au ramas de nesters in memoria cinefillor din lumea intreaga, le amintim pe cele din filmele "Cercul poetilor disparuti" sau "Doamna Doubtfire".

In postarea sa finala de pe Instagram de pe 1 august, Williams i-a urat fiicei sale Zelda, care implinea 25 de ani, o zi de nastere fericita, postare la care era alaturata o poza cu cei doi sub care scria: "Ai un sfert de secol azi, dar ramai intotdeauna fetita mea. La multi ani @zeldawilliams Te iubesc", relateaza The Independent.

La scurt timp dupa ce a aflat vestea mortii tatalui sau, Zelda a distribuit un citat din cartea Micul Print: “Tu — tu singur vei avea stelele asa cum nimeni nu le are. In una din stele voi trai. In una dintre ele voi rade". Aceasta a adaugat "Te iubesc. Imi va fi dor de tine. Voi incerca sa ma uit mereu in sus. Z."

Pe masura ce vestea mortii actorului s-a raspandit, omagii din interiorul, dar si din afara industriei de divertisment au inceput sa "curga" pe retelele de socializare.

Arnold Schwarzenegger l-a descris pe Williams ca "o legenda" in timp ce Wesley Snipes a spus "Lumea a fost un loc mai bun datorita lui".

Actorul Johnny Depp a declarat ca "lumea a pierdut o legenda si un om extraordinar".

Chris Columbus, regizorul filmului Doamna Doubtfire, a spus intr-un comunicat: "Am pierdut iuna dintre cele mai talentate si inspirate minti comice, precum si unul dintre cei mai buni actori ai acestei generatii. Sa il privesc pe Robin cum munceste a fost un privilegiu magic si special.

Steven Spielberg a spus ca Robin Williams a fost "o furtuna de geniu comic". "Rasul nostru era tunetul care il sustinea. Era un prieten si nu pot sa cred ca nu mai e", a mai spus Spielberg.

Actrita Minnie Driver a spus: "Nu am mai intalnit pe nimeni care sa iubeasca atat de mult sa faca oamenii sa rada".

Multi alti prieteni si colegi din industria de divertisment si-au adus omagiile pe Twitter pentru cel ce a fost "un om, un artist si un prieten extraordinar":