Un baietel australian in varsta de 15 luni a supravietuit in mod miraculos dupa ce caruciorul in care se afla a cazut pe sinele de cale ferata si a fost lovit de un tren, transmite news.com.au. Copilul a suferit doar cateva rani superficiale la fata.

Bunica micutului a scapat caruciorul din mana in timp ce se afla pe platforma statiei Tooronga din Melbourne. Caruciorul a cazut in fata unui tren, fiind tarat cativa metri de-a lungul sinelor de cale ferata.

Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca baietelul a avut noroc fiindca mecanicul garniturii a reusit sa opreasca trenul foarte repede si sa evite astfel o tragedie.

Baietelul a fost transportat de urgenta la Royal Children's Hospital. Un purtator de cuvant al serviciului de ambulanta, Paul Bentley, a declarat ca bunica micutului a fost "in stare serioasa de soc" in urma incidentului. Bentely a adaugat ca femeia a fost si extrem de norocoasa pentru ca un alt copil de trei ani de care avea grija nu a cazut si el pe sine.

Un purtator de cuvant al serviciului feroviar din Melbourne, Chris Whitefield, a avertizat pasagerii sa aiba grija de carucioare atat pe platformele de tren, cat si in statii.

In urma cu cateva luni, un alt copil a scapat nevatamat dupa ce caruciorul sau a cazut pe sinele de tren din statia Ashburton, un incident care a fost vizionat de milioane de ori pe Internet.