Seful guvernului italian, Silvio Berlusconi, va plati o renta lunara de 300.000 de euro in contul sotiei sale Veronica Lario, in conditiile in care procesul dintre cei doi se afla pe rolul instantelor, relateaza AFP, care citeaza presa italiana.

"Il Cavaliere va trebui sa achite un cec lunar de 300.000 euro" in contul Veronicai Lario, in varsta de 53 de ani, si sa-i puna la dispozitie, pe durata vietii, superba vila din Macherio, langa Milan, scrie La Repubblica.

Silvio Berlusconi si Veronica Lario au ajuns la un acord in privinta divortului sambata. Initial, Veronica Lario a solicitat vila din Macherio si un cec lunar de 3,5 milioane de euro.

Veronica Lario este impreuna cu Silvio Berlusconi de 30 de ani, cei doi casatorindu-se in urma cu 19 ani, dupa primul divort al premierului italian.

Ea a cerut divortul in mai 2009, afirmand, intr-o scrisoare deschisa, ca "nu mai poate ramane alaturi cu un barbat care frecventeaza minore", dupa ce Silvio Berlusconi a participat la aniversarea unei napoletane in varsta de 18 ani, Noemi Letizia.