Un tata si-a inregistrat fiica abia nascuta, fara ca nimeni sa stie, sub numele de Sarah McCain Palin, ignorand celalalt nume pe care il alesese impreuna cu sotia sa, informeaza The Telegraph.

Mark Ciptak, din Tennessee, a ales acest nume combinandu-l pe cel al candidatului republican la presedintie - John McCain si pe cel al candidatei la postul de vicepresedinte - Sarah Palin. A facut acest lucru desi cazuse de acord cu sotia sa, Layla, ca fetita sa se numeasca Ava Grace.

Dupa ce s-au intors de la spital, Ciptak i-a marturisit sotiei ca a trecut alt nume pe certificatul de nastere, dar d-na Ciptak a crezut ca glumeste. "Banuiesc ca nici acum nu ma crede. Va trebui sa mai duc munca de convingere", a spus acesta.

Ciptak, care lucreaza pentru Crucea Rosie, spune ca a ales acest nume in incercarea de a "mediatiza mai mult" campania republicanilor. "Fara nicio indoiala, merg cu McCain pana la capat. Nu pot sa sprijin campania cu prea multi bani, fac ce pot".

Ciptak a recunoscut ca era sa mearga chiar mai departe: "Initial, aveam de gand sa-i pun numele John McCain, chiar daca e fetita, dar apoi m-am gandit ca s-ar putea sa fie cam exagerat", a spus acesta.