Hillary Clinton va lansa o noua carte intitulata "What Happened" in care va discuta despre ce s-a intamplat exact anul trecut in campania prezidentiala, campanie pe care a pierdut-o in fata lui Donald Trump, potrivit CNN. Clinton vorbeste in cartea sa despre evenimente pe care si le asuma, dar si despre lucruri care insista ca au scapat de sub controlul ei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Revin asupra greselilor pe care le-am facut. Imi asum responsabilitatea pentru toate. (...) A fost campania mea. Au fost deciziile mele", a declarat fostul Secretar de Stat al SUA.

Cu toate acestea, Clinton scrie ca sexismul a impiedicat-o sa obtina mai multe voturi. De asemenea aduce aminte si despre reinceperea anchetei FBI privind e-mailurile despre care spune ca a "intors toata situatia cu susul in jos".

Hillary Clinton mai scrie si despre implicarea Rusiei in alegeri si ca regreta faptul ca nu l-a confruntat pe Vladimir Putin din postura de presedinte al Statelor Unite.

"Nu imi doream nimic mai mult decat sa ii arat lui Putin ca eforturile sale de a influenta alegerile noastre si de a pune in schimb un catelus prietenos au esuat. Stiu ca se bucura de tot ce s-a intamplat, dar nu el este cel care va rade la urma", a spus Clinton.

Fosta candidata la alegerile prezidentiale din SUA povesteste in "What Happened" despre studiile, stirile si articolele pe care le-a citit dupa infrangerea suferita care arata de ce a pierdut in fata unui electorat pierdut si deziluzionat. Hillary Clinton mai vorbeste in cartea sa despre viata personala, despre fiica sa careia i-a dedicat pasaje lungi, despre mama sa, dar si despre casnicia cu Bill Clinton.