Presedintele in functie al SUA, Barack Obama, i-a facut o surpriza purtatorului sau de cuvant, Josh Earnest, venind la ultima sa conferinta de presa pentru a-l lauda, relateaza site-ul Politico.com, citat de Mediafax.

Josh Earnest, purtatorul de cuvant al Casei Albe, facuse declaratii si se pregatea sa preia intrebari de la jurnalisti, in ultima sa conferinta de presa. Insa din lateral a aparut brusc presedintele Barack Obama.

"Are tot ce ii trebuie unui american, este matinal, arata bine. Aceste lucruri sunt utile, trebuie sa recunoastem. Fetele sunt importante in televiziune. Se numeste Josh Earnest, un nume bun atunci cand cineva vorbeste in numele tau", a declarat Barack Obama.

"Este un om demn de admiratie. A fost dur, nu le-a dat mereu jurnalistilor tot ce asteptau, a fost mereu pregatit, a fost mereu politicos, a incercat de fiecare data sa impartaseasca presei cat mai mult din viziunea politica", a subliniat Barack Obama.

"Este un om la inaltimea tuturor celor cu care am colaborat. Nu doar ca a fost un bun secretar de presa, dar, mai important, este un om bun si sunt mandru de el", a subliniat Obama, imbratisandu-l la final pe Josh Earnest.