Politia din Paris este in cautarea unui suspect inarmat care a incercat sa jefuiasca o agentie de turism din sudul capitalei franceze, a informat vineri seara primarul arondismentului 13, Jerome Coumet, potrivit Reuters.

Tentativa de jaf armat in ParisFoto: Captura YouTube

Initial, politia a crezut ca individul inarmat a luat ostatice in jur de sase persoane aflate in agentie, insa cand fortele de ordine au patruns in incinta nu l-au gasit pe suspect, le-a spus Jerome Coumet reporterilor.

"Erau doua etaje. Oamenii din cladire erau speriati ca atacatorul e inca acolo, dar nu era cazul. Politia a intervenit si a eliberat toate persoanele", a explicat Coumet.

"Jaf armat, bulevardul Masséna din Paris: interventie incheiata (...) Sase persoane au fost scoase din agentie, atacatorul nu se afla in incinta", a anuntat, pe Twitter, politia din Paris.

Reuters a relatat anterior, citand o sursa din cadrul politiei, ca un individ inarmat a luat ostatice circa sase persoane intr-o agentie de turism din sudul Parisului, in ceea ce pare a fi o tentativa de jaf.

Agenti de politie inarmati s-au deplasat la fata locului, a precizat sursa, adaugand ca incidentul nu pare sa aiba legatura cu un act terorist.

Agentia de turism, folosita in principal de clienti de origine asiatica ce efectueaza mai degraba tranzactii in numerar, a mai fost jefuita si in trecut, a adaugat sursa citata.