Printul William a spus despre fiul sau, printul George, ca are o voce deosebit de puternica, comparabila cu "ragetul unui leu". Printul William si sotia sa, ducesa de Cambridge, au fost prezenti, joi seara, la o gala de caritate, acesta fiind primul eveniment la care cuplul princiar britanic participa fara fiul lor. In acea seara, printul William le-a spus celor prezenti la eveniment ca fiul sau are o voce foarte puternica, potrivit Mediafax.

Ducele si Ducesa de Cambridge, cu fiul lor, printul GeorgeFoto: Agerpres/AP

"Asa cum probabil stiti deja, Catherine si eu am devenit de curand parintii unui bebelus care are o voce comparabila cu ragetul unui leu", a declarat printul William, la gala de caritate organizata de fundatia Tusk Trust, la Londra.

Printul William a mai spus ca, la fel ca majoritatea tinerilor parinti, el si Catherine, care a purtat o spectaculoasa rochie argintie, erau putin cam ingrijorati din cauza faptului ca in acea seara l-au lasat acasa pe fiul lor in varsta de aproape doua luni.

"Acesta este primul nostru eveniment la care ne prezentam fara el, asa ca va rugam sa ne scuzati daca ne vedeti ca ne verificam tot timpul, putin nervosi, telefoanele mobile, pentru a vedea daca totul este in ordine acasa", a adaugat printul William.

Tusk Trust este o fundatie de caritate britanica, infiintata in anul 1990, care militeaza pentru protejarea si conservarea speciilor de animale salbatice din Africa.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, pe 22 iulie, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.