Schimburi de focuri au avut loc marti in regiunea Los Angeles (vestul Statelor Unite) intre politie si un fost ofiter suspectat ca a ucis trei persoane, aflat de sase zile in centrul unei urmariri generale, conform informatiilor transmise de presa preluate de Mediafax.

Christopher Dorner, in varsta de 33 de ani, ar fi incercat sa intre prin efractie intr-o casa din Big Bear, o statiune de ski aflata la doua ore de Los Angeles, declansand raspunsul imediat al politiei, care cauta activ suspectul in aceasta regiune inca de joi, conform publicatiei Los Angeles Times.

Cel putin un politist a fost ranit in schimbul de focuri, conform postului NBC4. in timp ce CNN afirma ca politia se afla in urmarirea suspectului aflat intr-o masina.

Masina arsa a lui Dorner a fost gasita in munti, in apropiere de statiunea de ski, pornind o vasta vanatoare de oameni in regiune.

Seriful comitetului Riverside a confirmat ca Dorner ar putea fi implicat intr-un jaf in care un cuplu a fost legat de un barbat care a fugit apoi cu masina lor. Insa seriful nu a putut confirma ca este vorba de fostul politist.

Christopher Dorner, militar in rezerva si fost ofiter al politiei din Los Angeles (LAPD) este suspectat ca a pornit intr-o razbunare criminala impotriva LAPD, dupa concedierea sa din fortele de ordine in 2008.