Un jurnalist de la Daily Caller, o publicatie conservatoare, a reusit sa il enerveze pe presedintele Barack Obama, intreurpandu-l in timpul unui discurs despre masura luata vineri de administratie de a inceta deportarea tinerilor imigranti clandestini, un lucru ce se intampla foarte rar la Casa Alba, scrie AFP.

Reporterul Neil Munro si-a exprimat zgomots neumultumirea la adresa noii masuri, in timp ce Barack Obama explica, intr-un discurs, ca intentioneaza sa puna capat expulzarilor minorilor sositi pe teritoriul american inainte sa implineasca varsta de 16 ani.

"Scuzati-ma, domnule. Inca nu am ajuns la intrebari, domnule", i-a raspuns Barack Obama. Munro l-a intrebat, atunci, daca intentioneaza sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, la care Obama i-a replicat "nu in timp ce vorbesc".

Furios, jurnalistul a mai strigat ceva din fundul gradinii cu trandafiri de la Casa Alba, unde isi sustinea Obama discursul. In mod evident foarte contrariat, presedintele i-a spus "nu vreau nicio altercatie. Nu fac altceva decat sa va raspund la intrebari".

Este un lucru foarte rar ca presedintele Statelor Unite sa fie intrerupt in timp ce sustine un discurs intr-un cadru atat de formal. De obicei, jurnalistii asteapta sa termine de vorbit pentru ca sa ii puna intrebari.