Scoala de actorie infiintata de Dragos Bucur, in asociatie cu Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, isi redeschide portile peste doua saptamani, cu o noua sesiune de ateliere de actorie de film. "Actorii profesionisti, dar si amatorii se pot inscrie, pana pe 17 septembrie, la cursurile care te invata ca actoria nu tine numai de talent si noroc, ci si de stapanirea, la perfectie, a tehnicii si disciplinei necesare pe platoul de filmare", se arata intr-un comunicat.

Cursurile vor incepe pe 20 septembrie 2010 si se vor incheia pe 20 februarie 2011.

Dupa ce, in cadrul primei sesiuni, cursantii au invatat meserie de la invitati precum regizorul Radu Muntean sau directorul de imagine Vivi Dragan Vasile, in urmatoarele luni, la atelier vor participa actorii Mircea Albulescu si Andi Vasluianu si regizorii Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu, Tudor Giurgiu si Constantin Popescu.

In cadrul scolii de actorie, cursantii vor forma trei grupe a cate 11 persoane . Sesiunile de lucru sunt programate cate doua pe saptamana si sunt impartite astfel: trei luni de cursuri de actorie si o luna de pregatire si filmare la un scurtmetraj.

Inaugurat in primavara acestui an, proiectul este dedicat atat actorilor profesionisti, cat si amatorilor, clasele fiind organizate in functie de pregatirea in domeniu. La prima sesiune (martie- iunie 2010) au participat 33 de oameni.

Mai multe detalii despre atelier, inscriere si program, gasiti pe siteul scolii, www.actoriedefilm.ro.